تمام چیزهای که در مورد پنل پرینتر اچ پی باید بدانید

دسته بندی ها :

قبل از استفاده از پرینتر، ابتدا باید با نحوه عملکرد پنل کنترلی آن آشنا شوید. پرینترهای اچ پی، پنل پیچیده‌ای ندارند و به راحتی قادر هستید با این دستگاه‌ها کار کنید. در اینجا قصد داریم تمام چیزهایی که در مورد پنل پرینتر اچ پی بدانید را بررسی کنیم.

پنل پرینتر اچ پی چیست؟ کاربرد پنل پرینتر اچ پی چیست؟

پنل پرینتر اچ پی، همان صفحه کنترل آن است که از یک صفحه نمایش کوچک به همراه چندین دکمه تشکیل شده‌است. با استفاده از این پنل قادر هستید تمام عملکردهای پرینتر را کنترل کنید و در صورت بروز هرگونه مشکلی، از طریق صفحه نمایش، پیام‌های مرتبط نمایش داده خواهد شد. ریست کردن پرینتر، کپی از اسناد، ارسال فکس، نمایش میزان جوهر موجود در کارتریج و خطاهای پرینتر را در پنل کنترلی قابل انجام است.

البته برخی از پرینترها هم دارای پنل کنترلی لمسی بزرگی هستند که از طریق آنها تمام فرمان‌های پرینتر را ارسال می‌کنند. با وجود این پنل، تعمیر پرینتر هم برایتان آسان‌تر خواهد شد. زیرا سریع‌تر به مشکل پی خواهید برد.

با استفاده از پنل کنترلی پرینتر قادر هستید دستگاه را تنظیم کنید و یا به تنظیمات اولیه بازگردانید.

چه مواردی ممکن است موجب خرابی و یا عدم کارکرد درست پنل پرینتر شود؟

حتی در برخی شرایط ممکن است شدت آسیب‌دیدگی به قدری زیاد باشد که دیگر امکان تعمیر پرینتر را نداشته باشید. مواردی که موجب عملکرد نادرست پنل پرینتر شوند:

  • قطعی برق و یا خرابی کابل برق

  • به‌روز نبودن درایور پرینتر
  • وارد شدن ضربه به نمایشگر و آسیب فیزیکی پنل پرینتر
  • خرابی برد اصلی پرینتر
  • نفوذ آب و رطوبت به داخل پنل

و …

مشاوره و خرید تجهیزات شبکه ، سرور، اکتیو، پسیو
شرکت توسعه شبکه آداک با بیش از 20 سال تجربه و سابقه فعالیت در زمینه فروش تجهیزات شبکه (اکتیو و پسیو)، سرورهای HPE و ملزومات ماشینهای اداری آماده مشاوره ، طراحی و خدمات مربوط به دیتاسنترها ، عرضه رک های دیجیتالی هوشمند مخصوص اتاق سرور، و خدمات کابل کشی طبق استاندارد BICSI و ، TIAتوسط تکنسین ها و مهندسین مجرب و با پشتوانه فنی بیش از ده ها قرارداد پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری سازمانها، شرکت ها و کارخانجات صنعتی ایران، شما را تا مقصد پروژه همراهی خواهیم کرد. قبل از خرید با کارشناسان آداک در تماس باشید. شماره تماس 021-91303098 ده خط .

برخی از مطالب مرتبط:

آموزش تمیز کردن هد پرینترهای جوهر افشان اچ پی

پرینتر چندکاره لیزری رنگی اچ پی مدل Pro MFP m177fw

اچ پی در CES 2018 از کروم باکس G2 رونمایی کرد

چگونگی قرار دادن کاغذ و پاکت نامه در پرینتر m12 و m12w اچ پی

ارسال یک روزه رایگان کالا در توسعه شبکه آداک (ایران اچ پی)

 

چرا چشمک زدن چراغ قرمز در چاپگر HP P2035 اتفاق می‌افتد؟

برخلاف سایر پرینترهایی که دارای پنل کنترلی نمایشی هستند، پرینتر اچ پی مدل P2035 دارای صفحه نمایش نبوده و تنها به واسطه چند چراغ که روی پرینتر قرار دارد، شما متوجه مشکلاتی که در دستگاه وجود دارد خواهید شد. پس شما باید تمامی حالاتی که چراغ‌های پرینتر روشن می‌شوند را بشناسید تا هر زمانی که با چشمک زدن چراغ‌ها مواجه شدید، قادر باشید مشکل را برطرف کنید.

در حالت عادی، چراغ‌های این پرینتر سه حالت خاموش، روشن و چشمک‌زن دارند. حالت چشمک‌زن همیشه به معنای وجود مشکل در دستگاه نیست. زمانی که پرینتر آماده به کار می‌شود، چراغ‌ها در حالت چشمک‌زن هستند. اما به محض اینکه پرینتر آماده شد، وضعیت ثابت می‌شود.

  • وجود مشکل در سینی ورودی پرینتر
  • گیر کردن کاغذ داخل پرینتر
  • اتمام کارتریج پرینتر
  • عدم شناسایی کارتریج توسط پرینتر
  • عدم وجود کاغذ در مخزن
  • پرینتر کاغذ نمی‌کشد
  • و …

حال برای برطرف کردن این مشکلات، باید طبق روش‌هایی که به شما خواهیم گفت پیش بروید تا بتوانید دوباره از پرینتر اچ پی استفاده کنید.

ابتدا پرینتر را خاموش کنید و کابل آن را از پریز برق جدا کنید. کابل برق و کابل USB را بررسی کنید که پاره و زخمی نشده باشند. سپس به سراغ پرینتر رفته و کارتریج را جدا کرده و پرینتر را به‌خوبی بررسی کنید که کاغذ داخل آن گیر نکرده باشد. وضعیت سینی ورودی را نیز بررسی کنید که شرایط مساعد باشد.

سپس به آرامی کارتریج را در جای خود قرار دهید و کابل برق و کابل USB را به آن وصل کنید. پرینتر را روشن کرده و به نحوه روشن و خاموش شدن چراغ‌ها توجه کنید.

اگر مشکل پرینتر با این روش برطرف نشد، باید با تعمیرکار پرینتر مشورت کنید.

مشکلات مربوط به شناسایی نشدن کارتریج را می‌توان با یک بار خارج کردن آن برطرف کرد.

خطای Paper Jam در پرینتر به چه معناست؟

یکی از خطاهای رایج و متداول در تمامی پرینتر‌ها Paper Jam است. این خطا به معنای گیر کردن کاغذ داخل پرینتر است. در صورت مشاهده این خطا، باید پرینتر را بازر کنید و کاغذ را از داخل آن بیرون بکشید. حال باید ببینیم که چه مواردی موجب گیر کردن کاغذ داخل پرینتر می‌شود. مواردی از قبیل:

  • وورد همزمان چند برگه داخل پرینتر
  • مچاله بودن و یا تاخوردگی در کاغذ
  • وجود سوزن و منگنه روی کاغذ
  • درست قرار نگرفتن کاغذ دروین سینی ورودی
  • آسیب دیدن غلتک‌های داخل پرینتر

موجب می‌شوند که کاغذ داخل پرینتر گیر کرده و شما را با ارور مواجه کند.

از قرار دادن کاغذهای مچاله داخل پرینتر، خودداری کنید.

ارور E8 چه زمانی در پرینتر نمایش داده می‌شود؟

بیشتر مشکلاتی که در پرینتر ایجاد می‌شوند، با نمایش کدهای خطای متعددی نمایان می‌شوند. فقط کافیست شما این کدهای خطا را بشناسید تا بتوانید نسبت به رفع آنها اقدام کنید. مشکلاتی از قبیل علائم خرابی دارم کارتریج، به‌روز نبودن درایور، جمع شدن کاغذ، کثیفی قطعات داخلی و … با کدهای متعدد نمایش داده می‌شوند.

پیغام خطای E8 مربوط به سنسورهای حرکت‌دهنده اسکنر پرینتی می‌شود. هر زمانی که سنسورهای حرکت دهنده اسکنر دچار مشکل شد، با نمایش خطای E8، متوجه خطای بوجود آمده خواهید شد. این خطا در صورت وجود مشکل در موتور اسکنر، مشکلات مکانیکی، فرسودگی و یا پارگی برخی قطعات هم ایجاد می‌شود. ممکن است گردوغبار روی بازوهای حساس مکانیکی و یا غلتک‌های پلاستیکی انباشته شود که این خود دلیل تاخیر در حرکت این بازوها شود. تمیز کردن این بازوها و غلتک‌ها، یکی از راه‌حل‌های برطرف کردن پیغام خطای E8 در پرینترها است.

برای رفع این مشکل باید پرینتر را خاموش کرده و آن را باز کنید. با این روش مشکل ارور E8 برطرف خواهد شد.

مشاوره و خرید تجهیزات شبکه ، سرور، اکتیو، پسیو
شرکت توسعه شبکه آداک با بیش از 20 سال تجربه و سابقه فعالیت در زمینه فروش تجهیزات شبکه (اکتیو و پسیو)، سرورهای HPE و ملزومات ماشینهای اداری آماده مشاوره ، طراحی و خدمات مربوط به دیتاسنترها ، عرضه رک های دیجیتالی هوشمند مخصوص اتاق سرور، و خدمات کابل کشی طبق استاندارد BICSI و ، TIAتوسط تکنسین ها و مهندسین مجرب و با پشتوانه فنی بیش از ده ها قرارداد پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری سازمانها، شرکت ها و کارخانجات صنعتی ایران، شما را تا مقصد پروژه همراهی خواهیم کرد. قبل از خرید با کارشناسان آداک در تماس باشید. شماره تماس 021-91303098 ده خط .

منبع

مطالب مرتبط

نظرات شما